Ordreliste

Vinduer

Søg

Vinduer

Hos Demiva er vinduer en bred kategori. Den omfatter nemlig alt lige fra ovenlysvinduer til facadevinduer – og alt derimellem. 

Demiva kan nemlig tilbyde vinduer i forskellige typer og kvaliteter, så der altid er et vindue, der matcher din opgave. Vinduer er udsat for kontinuerlig brug og for vind og vejr, og derfor er alle vores vinduer fremstillet af de bedste materialer. På den måde kan du vide dig sikker på et godt resultat. 

At vælge vinduer til byggeprojektet er en stor beslutning. Et vindue har nemlig mange funktioner. Vigtigst af alt skaber det lys, og det er med til at skabe indbydende rum. Når dagslyset kommer inden for tager rum sig ofte bare bedre ud. Derfor finder du i vores udvalg et væld af muligheder for at lukke lys ind – gennem tunneler, lofter og helt almindelige vinduer. Derudover er vinduer med til at skabe udluftning og dermed et godt indeklima. De skal derfor udfylde en praktisk funktion i den daglige anvendelse for at skabe et rum, man ønsker at være i. Endelig er vinduer også en vigtig brik i en bygnings udseende. Derfor kan du hos os vælge mellem et væld af vinduer, der alle har hvert deres udtryk. 

Verdenen inden for vinduer ændrer sig konstant. Derfor har vi et bredt udvalg af vinduer, så vi kan opfylde ethvert behov. Vi har blandt andet sidehængte vinduer, ovenlysvinduer og indbygningsvinduer. Derudover forhandler vi også flere udgaver af det populære VELUX vindue – såsom tagaltaner, lystunneler og ventilationsvinduer. 

Se vores store udvalg herunder.